sobota 22. novembra 2008

Nový web/blog Kolektívu Wild and Free

Novú verziu web/blogu kolektívu Wild and Free nájdete tu: www.waf-kolektiv.blogspot.com,
stará verzia je stále plne funkčná na nasledujúcom linku: wildandfree.blog.cz

zo stránky - Kto sme

Sme dobrovoľným kolektívom, ktorého snahou je aktívne zapájať sa do boja za záchranu Zeme a všetkého života. Hľadáme cesty k prirodzenejšiemu a slobodnejšiemu spôsobu života.

Medzi naše hlavné aktivity patrí šírenie informácií, vydávanie a distribuovanie samizdatových materiálov, vytvárame priestor pre vzájomnú komunikáciu, organizujeme lokálne akcie, diskutujeme a hľadáme odpovede na otázky okolo nás.

Čakáme Ťa!

Čokoľvek už prehlasuje medicínska veda, je tu rozdiel medzi Životom a prežitím. Byť živým, to je o niečom viac, než len mať tlkot srdca a mozgovú aktivitu. Byť živým, skutočne živým, je niečo oveľa nepatrnejšie a oveľa nádhernejšie. Ich nástroje merajú tlak krvi a teplotu, ale prehliadajú radosť, čudovanie sa, lásku, všetky tie veci, ktoré sú skutočne dôležité pre život. Aby sme znovu dali význam našim životom, aby sme z nich skutočne vytiahli čo najviac, budeme musieť predefinovať sám život. Mali by sme rozdeľovať ich klinické definície, v prospech tých, ktoré majú viac spoločné s tým, čo vlastne cítime.

celé tu

“Zem neumiera, Zem je zabíjaná - a tí, ktorí ju zabíjajú, majú mená a adresy!”

Žiadne komentáre: