sobota 27. júna 2009

Varšava: Antifašisti napadli NSBM kapelu Kroda

Po koncerte 25.6.2009 v poľskej Varšave bola miestnymi antifašistami napadnutá NSBM skupina Kroda z Ukrajiny. Militanti napadli členov kapely, zničili ich auto a hudobné nástroje, vďaka čomu bola Kroda nútená zrušiť turné po Poľsku, Nemecku a Rakúsku.

O tom, že nejde len o nevinných metalistov svedčia nasledujúce vyjadrenia:

Najprv prinášame časť rozhovoru, ktorú poskytol spevák kapely Eisenslav pre nemecký online metal magazín "Ruhrmetal.com", kde opisuje ich hudobnú produkciu:
"Sú to dozvuky pradávnych bitiek za našu rodnú zem a našu krv. Je to škrípanie mečov, údery bojových sekier a svišťanie šípov, ktoré drvia a vyháňajú nepriateľov z našej krajiny. Sú to zvuky hrozných bojových pokrikov árijských bojovníkov Allfadra a zúrivý rev pôvodnej árijskej vlčej nátury."
V inom rozhovore spevák na otázku, či verí v ZOG - židovské sprisahanie na ovládnutie sveta, odpovedá: "Vyzerá to tak, že tomu neveria len tí, ktorí príliš sledujú televíziu. Je to jasné aj slepému!" A na inom mieste tohto rozhovoru pochvaľuje stránku Pagan Front, ktorá združuje kapely hrajúce NSBM nasledujúcimi slovami: "Pagan front - kladivo NS undergroundu árijskej pohanskej krvi!"

Ďakujeme poľskému uvítaciemu výboru.

zdroj tu

Žiadne komentáre: