pondelok 6. júla 2009

10.7.*PIATOK*DEŇ AKCIÍ ZA MILADU!


V reakcii na násilné vysťahovanie pražského squatu Milada sme sa rozhodli na 10.7.2009 vyhlásiť deň akcií s názvom „Za Miladu!“

Desať dní od útoku má byť dňom, kedy akcie rôzneho druhu v rôznych mestách splynú do jedného veľkého vyjadrenia nesúhlasu. Nesúhlasu s tým, že obmedzení zbabelci na úradoch radšej nechajú totálne zdevastovať budovu, ktorú nepotrebujú a 20 rokov chátra, ako by ju nechali slúžiť tým, ktorí ju zmysluplne využívajú. Nesúhlasu s tým, aby skurvení fašisti najatí majiteľom objektu napádali obyvateľov squatu, ničili ich osobné veci a samotnú budovu za asistencie polície. Nesúhlasu s tým, aby sa tí istí hajzli prezlečení za hasičov pokúšali odrezať lano, ktoré je jedinou oporou visiaceho squatera na komíne. Nesúhlasu s konzervatívnou malomeštiackou spoločnosťou, ktorá si nedovidí ďalej ako na špičku nosa a nedokáže myslieť inak ako v mantineloch logiky súkromného vlastníctva, ktoré im je denno-denne vtláčané do hláv politikmi a korporátnymi médiami.

10. júl je výzvou pre všetkých, ktorí chcú vyjadriť svoj názor – organizovane a pritom autonómne podľa svojich predstáv a schopností. Môžete usporiadať demo, koncert, party, obsadiť novú budovu, kanceláriu nejakého zodpovedného úradu, vyvesiť z domu transparent alebo desať iných umiestniť v meste, rozdávať letáky, vyzdobiť svoje mesto spôsobom vám vlastným alebo znepríjemniť život tým, ktorí ho zničili Milade. Použi papier, farby, svetlice, rýchle nohy či svoj hlas!
Za Miladu! ***PIATOK/10.JÚL 2009***

belzebub-media.tk

banner 468x80 tu

Žiadne komentáre: