pondelok 24. novembra 2008

Byť neonacistom je (vraj) v móde

Pre zaujímavosť posúvam linku na tento rozhovor. Upozorňujem, že tento človek spolupracuje s políciou a narába s nezmyselnými pojmami ako extrémizmus, čo belzebub-media odmieta.
Opäť prízvukujem, že označenie "extrémizmus" používa súčasný systém na diskreditáciu čohokoľvek, čo sa snaží zmeniť status quo a nespolupracuje pritom so štátnymi orgánmi. Podľa tejto logiky je "extrémista" aj aktívny antifašista, alebo človek, ktorý zachraňuje zvieratá pred utrpením tým, že ich oslobodí miesto podpisovania nič neriešiacich petícií.

Štúdiu neonacistických hnutí sa MATEJ PAVLÍK zo združenia Enough venuje takmer sedem rokov. Hovorí, že už o nich získal celkom slušný prehľad. Naďalej chce preto ostať v anonymite, svoju tvár neodhalí.

rozhovor na sme.sk

4 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Na tomto rozhovore je celkom sympaticke, ze pan pavlik je odporcom kriminalizacie prejavov fasizmu a policajnych manevrov pri fasistickych akciach. Taketo postoje su vacsine "oficialnych" antifasitov cudzie.

Anonymný povedal(a)...

mas pravdu, je tam par svetlych chviloka aj ked nesuhlasim s pristupom ako ma on, oplati sa precitat si ten rozhovor

Anonymný povedal(a)...

Mna by len zaujimalo odkial mate tu velku formlku o spolupraci s policiou, ked stanka OZ Enough hovori nieco uplne ine - http://enough.sk/ ?

Anonymný povedal(a)...

no pred par dnami som si tu stranku pozeral a prisahal by som ze toto tam vtedy napisane nebolo. asi zazrak.